HistoryNL

In 1991 vormt zich een groep gepassioneerde Brusselse Harley-Davidson rijders die zijn eerste vergaderingen rond het Sint-Goriksplein houdt. Ze vormen een club met de naam "ATOMIC RIDERS" en sluiten zich aan bij de nationale Harley-Davidson club genaamd "BHDC '74".


Na een eerst succesvol bikertreffen te hebben georganiseerd in en rond de zaal Canal Street te Brussel, hervormt de groep zich in 1992 en wijzigt de naam in "ROLLING THUNDER " en blijft ze de Brusselse sectie van de BHDC '74.


Naast het feit dat alle leden een passie hebben voor Harley-Davidson, vinden zij het belangrijk om een kleine maar hechte vriendengroep te vormen, meer dan een grote club met talrijke leden. Ieder jaar zijn er verschillende binnenlandse en buitenlandse uitstappen, waaronder de Super Rally een vaste waarde is geworden.


ROLLING THUNDER is ook voortdurend in contact met de overkoepelende BHDC '74 en al haar secties en organiseert samen met hen activiteiten.


Het is een open club waar erop gelet wordt dat de goede sfeer en vriendschap - die intussen al bijna 30 jaar bestaat - nog lang behouden blijft.


Wil je kennis maken met de club? Neem dan contact op via het contactformulier.